“A mozaik ékszer nagyon különleges. Apró, fényes kockák simulnak egymásba. Egy-egy ponton ragyogó, más árnyalat teszi változatosabbá a harmóniát. Az izgalmas, érdekes futamok, formák, színek mozgalmassága megragad. Nemigen láttam még ilyen ékszert. A szett darabjainak mindegyike selymesen idézi meg újra és újra a színvilágot. Élettel teli, dekoratív. Magához vonzza, és nem engedi a tekintetet játékos könnyedsége, mindeközben bámulatos eleganciája. Páratlan ékszer.”

Kákay Viola  

Sárga mozaik üveg ékszer szett

 

 

“Gyönyörű üveg munkák, mindegyik egyedi, és a sok szép között oly nehéz megtalálni a legszebbet!…Ha valami egyedit szeretnél, vagy ha egy nem mindennapi ékszerrel akarod megajándékozni azt, ki számodra nem mindennapi, akkor ez a hely a legjobb választás.”

Tóvölgyi Andris

 

 

“Az ékszerek amiket készítettél nagyon tetszenek, igazi egyedi darab mindegyik! 🙂 Szeretem az egyedi dolgokat és a te ékszereid mind a te kezed munkáit dicsérik, híresztelik. Az üveg ékszerek különlegesek, különlegessé teszik a viselőjüket is! Köszönöm neked, hogy a kért, ízlésemnek tetsző medált és fülbevalót elkészítetted! Szívesen hordom őket!”

Vágó Brigitta  

Tulipán ékszer

 

 

“A hullámos szélű kokárda nagyon megtetszett és az oldalon keresztül megrendeltem. Célom az volt vele, hogy a nemzeti ünnepek alkalmával tudjak viselni egy egyedi készítésű, különleges darabot a szívem felett a zakón, öltönykabáton. A minőséggel abszolút meg vagyok elégedve és nagyon gyorsan kézhez is kaptam egy szép kis díszdobozban a rendéles után.”

Pállfy Zoltán