Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

1 Az adatkezelési tájékoztató célja

A Czinamon Glass Art – https://uvegmuvesz.hu és https://czinamon-ekszer.hu oldal (Bp 1183 Garam u. 30., a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek
ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos
minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az
Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.
A  adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a
https://www.uvegmuvesz.hu/impresszum/adatvedelmi-es-jogi-nyilatkozat/ címen.
A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen
az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.
Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és 
megválaszoljuk kérdését.
A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak
tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal a személyes
adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést,
mely az adatok biztonságát garantálja.
A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

2 Az adatkezelő adatai

Amennyiben megkeresné Társaságunkat, és elérhetőségeken léphet kapcsolatba az adatkezelővel. A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal minden hozzá beérkezett e-mailt az személyes adatokkal együtt az adatközléstől számítottan az  adatközlés visszavonásáig , hírlevélről való leiratkozásig használatosak, utána törlésre kerülnek

Impresszum

Adatokat kezeli:

Név: Czina Mónika

Levelezési cím: 1183 Budapest, Garam utca 30.

Telefonszám: +36-30/580 3931

E-mail cím: info@uvegmuvesz.hu  

info@czinamon-ekszer.hu

Adószám:76185748-1-43

Nyilvántartási szám: 8688

Statisztikai számjel: 76185748-8042-233-01

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-100202/2016

Tárhely szolgáltató:
Viacom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Web: https://viacomkft.hu/elerhetoseg/
E-mail: info@viacomkft.hu
Tel.: +36(1)348-5000

Az adatok fizikai tárolásának helyszíne ahol az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.

2.1 Adatkezelés célja

Az adatkezeléshez való hozzájárulás önkéntes.

A hírlevélre feliratkozáskor megadott adatokat kizárólag  Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldallal kapcsolatos információra, hírlevél közlésre, új termékekről való tájékoztatásra, reklám céljára vannak felhasználva.

A vásárlók adatait a szerződések teljesítésére, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása, nyilvántartása érdekében vannak tárolva. Az önkéntesen (például megrendeléskor, információ kéréskor) megadott adatokat /külön rendelkezés hiányában/ regisztrációra, kapcsolattartásra a vásárlókkal, megrendelés visszaigazolására, termékek kézbesítésére, számlázásra, reklám küldésére, hírlevél küldésére, külön-külön az egyes célokhoz melyhez adatok felvétele szükséges.

A weboldalon történő regisztrálással, vásárlással, illetve hírlevélre történő feliratkozással a Vevő hozzájárul a megadott személyes adatok kezeléséhez és elfogadja az adatgyűjtés és a személyes adatok kezelésére vonatkozó jelen nyilatkozatban foglaltakat.

3 A kezelt személyes adatok köre

3.1 Regisztrációs során megadandó személyes adatok

Elkért adatok, melyeket kötelező megadni regisztrációkor:

  • e-mail cím
  • megszólítási név

 

3.2 Technikai adatok
A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai
eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

  • az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);
  • hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);
  • változatlansága igazolható (adatintegritás);
  • a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás,
továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés
ellen.
A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés
biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő
védelmi szintet nyújt.
A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal az adatkezelés során megőrzi
a titkosságot:

  • megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult;
  • a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és
    teljességét;
  • a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá,
    valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel
    kapcsolatos eszközök.

3.3 Cookie-k (Sütik)

3.3.1 A sütik feladata

  • információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;
  • megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;
  • megkönnyítik a weboldal használatát;
  • minőségi felhasználói élményt biztosítanak. 

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 

A honlap jobb használatához cookie-kat kell igénybe venni, amennyiben ehhez valaki nem járul hozzá, el kell hagynia az oldalt, vagy nem engedélyezni a böngészőjében a beállításoknál a használatukat. A cookei-t a böngésződ Eszközök/Beállítások/Adatvédelem menüpontban tudod törölni. 

Cookie (süti) szabályzat

 

3.3.2 Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k

Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék az weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

3.3.3 Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika)

Az Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu weboldalán alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával az Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal  információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalaka. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény
javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy
böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli
őket. 

Ezt a Google hirdetési beállítások felületén letilthatod.

A cookie-k tiltása esetén bizonyos elemek és a weboldalunk teljes funkcionalitása lehet nem lesz elérhető.

 

3.3.2. Linkek más website-okra

A jelen Weboldalak egyéb weboldalakra, illetve közösségi oldalakra mutató linkeket is tartalmazhatnak. Ha ilyen weboldalakra irányuló linkekre kattintasz, vedd figyelembe, hogy ezen weboldalaknak saját adatvédelmi szabályzataik vannak.
Nem vállalunk felelősséget vagy kötelezettséget harmadik személyek weboldalaival, azok tartalmával kapcsolatban.

 

3.4 Online rendeléshez kapcsolódó adatok

Kötelezően elkért adatok:

  • Vásárló neve
  • vásárló e-mailcíme
  • vásárló telefonszáma
  • vásárló számlázási címe
  • vásárló szállítási címe

3.5 Hírlevélhez kapcsolódó adatok

Kötelezően elkért adatok:

  • Feliratkozó e-mail címe
  • Feliratkozó neve

3.6 Kapcsolati űrlaphoz kapcsolódó adatok

Kötelezően elkért adatok:

  •  Üzenetküldő e-mail címe
  • Üzenetküldő neve

Kapcsolati űrlapon beérkező adatokat ügyfélszolgálati okokból bizonyos ideig megőrizzük, de ezt az információt nem használjuk marketing célokra, kivéve, ha az üzenetküldő ezt személyesen kéri a “Hírlevélre Feliratkozom” gomb kipipálásával.

5 Az adatkezelés célja, módja és jogalapja

5.1 Általános adatkezelési irányelvek

A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu weboldal tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson
alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat
az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják.
Bizonyos esetekben a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok
teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük ügyfeleinket.
Felhívjuk a Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu weboldal részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat
adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.
Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal,
így különösen az alábbiakkal:

  • 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információ-szabadságról
    (Infotv.);
  • Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes
    személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében tör-ténő védelméről és az ilyen adatok
    szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános
    adatvédelmi rendelet, GDPR);
  • 2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
  • 2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);
  • 2017. évi LIII. törvény – a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és
    megakadályozásáról (Pmt.);
  • 2013. évi CCXXXVII. törvény – a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozások-ról (Hpt.).

6 Az adatok fizikai tárolási helyei

Adatok kezelését Czina Mónika – Budapest 1183 Garam u. 30. – végzi. 

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: az érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a honlapokon történő tevékenyság során generálódnak és melyeket a Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu weboldal rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatot a rendszer az érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adat egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolható. Az adathoz kizárólag az Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu weboldal  fér hozzá.

7 Adattovábbítás, adatfeldogozás, az adatokat megismerők köre

Czina Mónika a Czinamon Glass Art tulajdonosa

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki. Kivételt képez, hogy az adatokat kizárólag a felhasználó által leadott adatokat az email hírlevél teljesítése céljából az adatkezelő a következő félnek átadja:

Név: MailChimp c/o The Rocket Science Group, LLC
Cím: 675 Ponce De Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

Név:ActiveCampaign  

Cím:1 N Dearborn, 5th Floor, Chicago, IL 60601, USA. Telefon: +1 773 904-0945.

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben hivatkozott hatóság a megfelelő jogalappal rendelkezik.

7.1 Adatok megőrzésének időtartama

Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

A kapcsolatfelvételi űrlap adatait hat hónapig, az analitikai nyilvántartásokat egy évig, az ügyfélvásárlási nyilvántartásokat tíz évig őrizzük.

8 Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak
helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet
adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti
elérhetőségein.

8.1 Tájékoztatáshoz való jog

A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu weboldal megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a személyes
adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt és a 15–22.
és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető
formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa

8.2 Az érintett hozzáféréshez való joga

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes
adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy aszemélyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon: az adatkezelés céljai; az
érintett személyes adatok kategóriái; azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve
amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli
címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket; a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama; a
helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga; a felügyeleti hatósághoz címzett
panasz benyújtásának joga; az adatforrásokra vonatkozó információ; az automatizált döntéshozatal
ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk,
hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható
következményekkel jár. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legfeljebb egy hónapon belül
adja meg a tájékoztatást.

8.3 Helyesbítés joga
Az érintett kérheti a Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a
hiányos adatok kiegészítését.

8.4 Törléshez való jog
Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére a Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu weboldal
indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:

  • személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más
    módon kezelték;
  • az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs
    más jogalapja;
  • az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az
    adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezelték;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi
    kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások
    kínálásával kapcsolatosan került sor.

 

Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges: a véleménynyilvánítás
szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából; a személyes adatok kezelését előíró,
az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve
közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat
végrehajtása céljából; a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi
kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján; vagy jogi igények előterjesztéséhez,
érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

 

8.5 Az adatkezelés korlátozásához való jog
Az érintett kérésére a Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

  • az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra
    vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;
  • az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok
    felhasználásának korlátozását;
  • az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett
    igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • vagy az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik,
    amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az
    érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett
hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más
természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam
fontos közérdekéből lehet kezelni.

8.6 Adathordozáshoz való jog
Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes
adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat
egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

8.7 Tiltakozás joga
Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes
adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében
végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos
érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló
profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha
azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel,
jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez
vagy védelméhez kapcsolódnak.

8.8 Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a
profilalkotást
Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve
a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen
jelentős mértékben érintené.

8.9 Visszavonás joga
Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.

8.10 Bírósághoz fordulás joga
Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben
soron kívül jár el.

8.11 Adatvédelmi hatósági eljárás
Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: 0613911400
Fax: 0613911410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu

9 Egyéb rendelkezések
E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a
közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, a Magyar Nemzeti
Bank, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése,
átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik az adatkezelőt.
A Czinamon Glass Art – uvegmuvesz.hu és czinamon-ekszer.hu oldal a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte –
személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához
elengedhetetlenül szükséges.

 

2018 05 07.