Kézműves nyaklánc, nyári ékszer

Kézműves nyaklánc amit már korábban készítettem, de szeretném a figyelmetekbe ajánlani, hiszen kimondottan jól mutat egy virágos lenge nyári ruhával.

Ebben a nagy melegben senki sem fog felvenni zártabb ruhát és ezekhez a nyakláncokhoz, a üveg pasztell színeihez, sejtelmes csillogásához, igazán passzol még a Pantone nyári fő divatszíne is az élénk korallhoz. Hiába vannak a nagy trendcsináló oldalak, szerintem mindenki azt viselje ami hozzá a legközelebb áll. Lehet, hogy vannak akik követik a divatdiktátorokat, de nem hiszem, hogy tömegek cserélnék le a ruhatárukat, azért mert minden évben más a divat. Ne törődj a azzal ki mit mond, légy könnyű és viseld a kedvenc ruhádat amiben jól érzed magadat, ami jól áll neked és ne hallgass senki másra!

Én pedig szeretnék ajánlani hozzá egy vidám ékszert, ami elegáns is. Egy kézműves ékszer elkészítése nem futószalagon készül, így örök divat, mert én nem szeretném követni azéppen kitalált trendeket. Csak a magam által kitalált trendet 🙂 így mindenen felül áll, ha magadénak érzed, akkor viseld örömmel, ha nem akkor válassz mást ez az igazi divat.

A Margarita fantázianévvel elnevezett ékszereimet itt találod: MARGARITA

 

Kézműves nyaklánc

 

Pin It on Pinterest

Share This