Kézműves ékszerek fotózása 

Kézműves ékszerek fotózásáról szeretnék egy kis bemutatót adni:  

Ezzel is egy kicsit el lettem maradva úgy mint ahogy a másik oldalamon sem tudtam időben feltenni a dolgokat. Az iskolai év vége egy kicsit lefoglalt, annyi minden volt, hogy az internetes jelenlét elmaradt.  A legkisebbik elvégezte az első osztályt, a nagyok közül a kisebbik érettségizett és ketten még felvételiznek  külföldre is, meg itthon is. Igaz ők már teszik a dolgukat, mégis van mindig valami amit el kell intézni.

Szóval a tavasszal új ékszereket készítettem, sok-sok kicsi millefiori üvegből, amik lassan fel is kerültek a webshopba, de nagyon még nem meséltem róluk.

 

Mille ékszereimről gyönyörű fotók készültek Szlávik Bettinek köszönhetően, és Kovács Eszternek, aki a sminket készítette és persze a modelljeimnek 🙂

A helyszín a Studio Lightroom volt , ahol több helység közül is lehetett választani  hangulatos hátteret,  szuper látványt biztosított az ékszer fotózáshoz.

Betti éppen akcióban:

                     

 

Nem egyszerű mindenkit egy időpontra összeszervezni, úgy hogy van aki tanul, van aki dolgozik, az egyik Pesten a másik Győrben…. 🙂

…de azért megoldottuk.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This