Üvegékszer készítő tanfolyam

Üvegékszer készítő tanfolyam alkalom volt tegnap december 2-án szombaton az új műhelyemben.

Infó: Karácsonyi üvegékszer készítő alkalom

Első ilyen szervezés, amin meglepően sokan voltatok, nagyon köszönöm mindenkinek aki részt vett rajta. Remélem mindenki jól érezte magát és sikerült olyan dolgokat alkotnia amit szeretett volna.

Képek a tegnapi napról : Mindenki szorgalmasan dolgozik 🙂

Volt süti, tea minden ami segíti az alkotást! Én kicsit elfáradtam estére, mivel egyedül dolgozgatom itthon, ritkák azok a napok amikor ilyen sokat kell beszélnem.  Rég volt az, amikor a gimiben kellett egész órán magyarázni, ha nincs rákényszerítve az ember, elszokik tőle. – Mindenbe bele kell rázódni 🙂 hiába van négy gyereke az embernek, akik azért karban tartják minden szempontból 🙂

Majd a második fázis jön, az üveg ékszer alkotások bekerültek a kemencébe, ami éppen itt kattog nem messze tőlem, emelkedik a hőmérséklet, most 489 fokon jár, de ez csak egy kicsit több a felénél, még bizony növekszik a hőmérséklet egy ideig, majd jön a lehűtés hosszú folyamata.

Képeken az elkészült üveg ékszer alkotások, amint éppen beültek a kemencébe, készen arra, hogy egybeolvadjanak. Pillanatképek, mielőtt becsukódott a kemence.

Ha lemaradtál: Tervbe van véve új alkotói időpont, millefiori ékszerek készítése! Ha szeretnél értesülni róla, jelentkezz, likeold a facebook oldalt, vagy iratkozz fel a hírlevélre!

Ha karácsonyra ajándékoznál valakinek egy üvegékszer készítő alkalmat, vásárolj ajándékkártyát!   Az illető  az ajándékkártyákat egy ilyen eseményen is felhasználhatja.

Megvásárolható munkák:Bolt       Ha egyedi ólomüveg és tiffany üvegtárgyak is érdekelnek:  Czinamon Glass Art

 

Pin It on Pinterest

Share This