Iparművész ékszerek nyílnak

Iparművész ékszerek virágoznak a nyári nagy melegben, legyen az egy esti parti , egy kellemes séta a Duna parton. 

A pipacs nagyon hálás motívum, mutatós elegáns, mindenkinek jól áll. 

Még egészen hűvös napok voltak, amikor egyszer betévedtem a közeli kertészetbe, már nem is emlékszem mit szerettem volna, csak arra, hogy az éppen nem volt. De megakadt a szemem egy árválkodó kis cserépen, amit nem bírtam otthagyni. Meglepődve néztem a kis pipacs pompás virágait, hiszen a nyári nagy melegeket juttatta az eszembe, a virágos mezőket, a tücsök ciripelését. Nem is értettem mit keres itt ilyen korán egyedül, azonnal megvettem 🙂 Itthon aztán nagy gonddal őrizgettem, a kis pipacs meg boldogan virágzott, pedig még hűvösebb szelek jártak. Kiültettem a kertembe, ahol tovább nyíltak a kis virágai örömömre. Most már elvirágzott, de remélem majd még idén is, meg jövőre is megörvendeztet csodaszép kis virágaival.

A réteken, szántók szélén közönséges gyomnövényként nő, a mák nemzetségű növények közé tartozik és még gyógyhatással is rendelkezik! A pipacs mások gondolatait is megmozgatták, jelképes virág lett. Itt olvashatsz róla, hogy számomra mit jelent a pipacs: Pipacs virág 

Virágok jelentéstartalommal

Pipacs ékszereimből már megfogyatkozott, de még akad egy pár ami közül választhatsz! Nézz körbe a Floreus kollekcióknál.

 

Iparművész ékszerek

 

Szlávik Betti fotó – https://www.facebook.com/szlavikbettiphoto/
Kovács Eszter smink – https://www.facebook.com/kovacsesztermakeup/

Modell: Kocsis Zita

 

Pin It on Pinterest

Share This