Esküvői ékszer: egyedi nyakláncok az esküvőre!

 

Esküvői ékszer hozzá tartozik az ünnepi rituáléhoz.

Egy esküvő meghatározó élmény minden ember életében, amit mindenki szeretne átélni egyszer. Ezért az egész nap, a ceremónia, az ünneplés, a készülődés a különlegesség jegyében telik. Ahogyan az ifjú pár kapcsolata, szerelme is különleges, úgy az esküvő részletei is azok kell, hogy legyenek! Főleg a menyasszony megjelenése!

Egy egyedi nyaklánc, egy esküvői ékszer méltó helyet kap a menyasszony nyakában. Ne viseljen olcsó bizsut, minden boltban kapható tucat ékszert, hiszen ez a nap olyan, amiből nem lesz még egy! Ezt szimbolizálják egyedi, kézműves ékszereim! A nő és férfi eggyé olvadását a szerelemben, az első lépést a hosszan tartó közös úton!

Válassz egyedi, kézműves üvegékszereim közül, hogy a menyasszony esküvői ékszere is olyan lehessen, mint a nagy nap: egyszeri és megismételhetetlen!

Keress bizalommal, még mielőtt eljön az esküvő napja, hogy időben elkészülhessen saját esküvői ékszere! Kérésre elkészítem az egyedi nyakláncot, de válogathatsz a már elkészült egyedi, kézműves üvegékszerek között is!

Alkalmi ékszereim

Megvásárolható munkák:Bolt       Ha egyedi ólomüveg és tiffany üvegtárgyak is érdekelnek:  Czinamon Glass Art

Pin It on Pinterest

Share This