Ajándék ékszer nőknek

Ajándék ékszer nőknek nőnapra. Egy csodálatos ékszerrel nem lehet rossz döntést hozni, de hogy válasszuk ki a megfelelő ékszert? 

Már több mint száz éve ajándékozzák meg az urak a hölgyeket Nőnapon.

Ez attól is függ, hogy  milyen stílusú ruhákat visel a Kedves, hogy néz ki, magas , alacsony, vékony , erősebb alkat? Egy sötétebb szemű, hajú és bőrű illetőnek inkább a világosabb és fényesebb árnyalatú ékszerek illenek. Viszont  a világosabb típusú hölgyeknek a sötétebb színű sötétebb ékszerek illenek. Kiemelik a vonásokat, a stílust.  Természetesen ez nem kőbe vésett szabály, hiszen a személyiségtől is függ, hogy valaki a visszafogott, vagy inkább kihívó látványos darabokat választ.

Ha az illető alacsony, karcsú és vékony, inkább kisebb ékszerek illenek, harmonizálnak a személlyel. Ha valaki magasabb, erősebb alkat, akkor jól mutathat rajta egy nagyobb méretű ékszer, de ez egy általános dolog, ezt még sok minden felülírhatja.

Csodálatos finom ékszerek találhatók a Margarita gyöngyös kollekció alatt, a romantikusabb lelkületű ékszerkedvelő hölgyeknek :

Gyöngy üvegékszer

Gyöngy üvegékszer

Akik a virágot szeretik rossz emberek nem lehetnek, igaz? Gyerekkoromban nagy divat volt Nőnapra hóvirágot adni, aztán 2005 óta védetté nyilvánították. Míg régebben aluljárókban, utcasarkon, … árulták, manapság már 10000 Ft-ba is kerülhet egyetlen szál leszedése. Veszélyeztetett lett, mert olyan mértékben szedték a lelkes természetjárók, szorgos  vállalkozók. Viszont a kertünkbe ültethetünk, minden gond nélkül, sőt viselhetjük is a szépséges virágot üvegmedálként: 

Hóvirág medál

 

A virágok mindig a szépség és szerelem – szeretet közvetítői voltak. Aphrodité születésének egyik mítosza szerint akkor született, amikor Kronosz sarlójával kasztrálta apját, Uranoszt. Ettől a tenger habot vert és hullámzott, és a habokból kagylóhéjon kelt ki Aphrodité. A legenda szerint mikor kilépett a partra, amerre járt, lába nyomán csodás növények, virágok és fák keltek ki a földből. Válassz egy kedves üvegvirágot Nőnapra: 

Pipacs virág

Pipacs virág

Vásárolj  limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Válassz egyedi ajándékot esküvőre, szülinapra, különböző alkalmakra, évfordulókra!

Ide írhatsz nekem:  info@czinamon-ekszer.hu

Megvásárolható munkák:Bolt       Ha egyedi ólomüveg és tiffany üvegtárgyak is érdekelnek:  Czinamon Glass Art

 

Pin It on Pinterest

Share This