Almandin drágakő színével ékeskedő, hét színű föld üvegékszer

Leírás

Almandin drágakő színével ékeskedő, színpompás egyedi üvegékszer

 Hét színű föld- vagyis Seven Coloured Earths vagy Almandin.

Bordó irizáló , átlátszó 3 részes medál, teljes hossza 9 cm , legszélesebb 10 cm, majd 6, és 5 cm , vastagsága 3, 3,  és 2.5 cm.

60 cm hosszú fekete madzagokra van felfűzve.

 

A hét különböző színben pompázó: piros, barna, lila, zöld, kék, bordó és sárga színek  váltják egymást, attól függően hogy esik rá a fény.

Chamarel falu közelében, a Chamarel-vízeséshez mellett látható a színes természeti jelenség, a Hétszínű Föld (Seven Coloured Earths). Mauritius legnagyobb vízesése, több mint 100 méterről zuhan le. A Chamarel-vízesés közelében egy kis területen a homokdűnék teljesen természetes módon hét különböző színbenpompáznak: piros, barna, lila, zöld, kék, bordó és sárga váltja egymást. A vulkanikus kőzetekből származó színek csíkosra festették a dűnéket, melyek másik különös jellegzetessége, hogy az esők ellenére nem erodálódnak.”

 

Munkáim különlegesen magas minőségű üvegekből készült kézműves termékek!

Üvegolvasztó kemencében lettek összeolvasztva, magas 800 fok körüli hőmérsékleten, ez egy hosszú speciális folyamat, ami tartósságot, magas minőséget eredményez.    Miután megkapja végső formáját az üveg, hordhatóvá varázsolom, minden ékszerem külön egyedi figyelmet igényel elkészítésekor. Kézműves ékszereim egyediek, néha hasonlóak, vagy csak kis példányszámban készülnek el. Az ékszerek díszdobozban kerülnek átadásra.

 

Vásárolj  limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Válassz egyedi ajándékot esküvőre, szülinapra, különböző alkalmakra, évfordulókra!

Ide írhatsz nekem:  info@czinamon-ekszer.hu

Megvásárolható munkák:Bolt       Ha egyedi ólomüveg és tiffany üvegtárgyak is érdekelnek:  Czinamon Glass Art