0 Termék

Kézműves ékszerek webáruház

Kézműves ékszerek webáruház, ahol biztonságosan vásárolhatsz! A neten való vásárlásnál sokszor aggódik a vásárló, hogy azt kapja-e amit szeretne. 

Mi történik, ha valaki úgy dönt itt szeretne vásárolni? 

Először is, ugye kinéztél valamit, ami megtetszett – van lehetőség arra is, hogy személyesen megtekintsd a terméket. Előzetes időpont egyeztetéssel szívesen látlak a műhelyemben, ahol meg lehet vizsgálni minden kis részletét annak amit választottál. 

Ha a személyes megtekintésre nincs mód, és vannak felmerülő kérdéseid, nyugodtan írj, mielőtt megvennéd a terméket! Szívesen válaszolok minden kérdésre és egy két napig, míg eldöntöd, hogy tényleg a legmegfelelőbb választás mellett döntöttél, akár le is foglalom részedre. 

Kézműves ékszerek webáruház

Biztosíthatlak, hogy a választott üvegékszered biztonságban meg fog érkezni, hiszen biztonságos dobozban, biztonságos csomagolással lesz ellátva.

Az üzlet oldalon a vásárlás alkalmával többféle fizetési és szállítási mód közül választhatsz, ami a legmegfelelőbb számodra. Ha mégsem találtad meg számodra a megfelelőt,  volt már rá példa, hogy e-mail, vagy telefonos egyeztetéssel úgy került feladásra a termék, ahogy a megrendelő szerette volna. 

Miután megkaptad a terméket és nem nyerte el tetszésedet a vásárlástól számítva, 30 nap áll rendelkezésre, hogy visszaküldd  az p terméket és visszakapod a termék árát, ennek a részleteit e-mailben, vagy telefonon egyeztetjük. 

Ha valamilyen probléma merülne fel a vásárlás menetével, természetesen megbeszéljük és megpróbáljuk elhárítani azokat.

Rendeltetésszerű használat mellett mégis valami olyan történik az ékszerrel ami javítható, azt 3 hónapig garanciálisan megjavítom. Viszont az üveg törékeny, az eltört ékszert nem mindig lehet javítani sajnos. 

Üveg ékszerek, egyedi ékszerek, ajándék ötletek a Czinamon-ékszertől!

Válassz egyedi ajándékot esküvőre, szülinapra, különböző alkalmakra, évfordulókra!

Ide írhatsz nekem:  info@czinamon-ekszer.hu

Megvásárolható munkák:Bolt       Ha egyedi ólomüveg és tiffany üvegtárgyak is érdekelnek:  Czinamon Glass Art

 

Pin It on Pinterest

Share This