Kézműves ékszerek webáruház

Kézműves ékszerek webáruház, ahol biztonságosan vásárolhatsz! A neten való vásárlásnál sokszor aggódik a vásárló, hogy azt kapja-e amit szeretne.

Mi történik, ha valaki úgy dönt itt szeretne vásárolni?

Először is, ugye kinéztél valamit, ami megtetszett – van lehetőség arra is, hogy személyesen megtekintsd a terméket. Előzetes időpont egyeztetéssel szívesen látlak a műhelyemben, ahol meg lehet vizsgálni minden kis részletét annak amit választottál.

Ha a személyes megtekintésre nincs mód, és vannak felmerülő kérdéseid, nyugodtan írj, mielőtt megvennéd a terméket! Szívesen válaszolok minden kérdésre és egy két napig, míg eldöntöd, hogy tényleg a legmegfelelőbb választás mellett döntöttél, akár le is foglalom részedre.

 

Biztosíthatlak, hogy a választott üvegékszered biztonságban meg fog érkezni, hiszen biztonságos dobozban, biztonságos csomagolással lesz ellátva.

Az üzlet oldalon a vásárlás alkalmával többféle fizetési és szállítási mód közül választhatsz, ami a legmegfelelőbb számodra. Ha mégsem találtad meg számodra a megfelelőt,  volt már rá példa, hogy e-mail, vagy telefonos egyeztetéssel úgy került feladásra a termék, ahogy a megrendelő szerette volna.

Miután megkaptad a terméket és nem nyerte el tetszésedet a vásárlástól számítva, 30 nap áll rendelkezésre, hogy visszaküldd  az p terméket és visszakapod a termék árát, ennek a részleteit e-mailben, vagy telefonon egyeztetjük.

Ha valamilyen probléma merülne fel a vásárlás menetével, természetesen megbeszéljük és megpróbáljuk elhárítani azokat.

Rendeltetésszerű használat mellett mégis valami olyan történik az ékszerrel ami javítható, azt 3 hónapig garanciálisan megjavítom. Viszont az üveg törékeny, az eltört ékszert általában nem lehet javítani sajnos.

https://czinamon-ekszer.hu/webshop/

 

Pin It on Pinterest

Share This